Bărbatul care și-a bătut copilul cu bestialitate a fost eliberat sub control judiciar

10 februarie 2021, 14:24

Bărbatul de 48 de ani și-a fi ieșit din minți când a aflat că minorul nu își făcuse temele pentru școală. Cuprins de furie, l-a lovit pe copil cu ce a avut la îndemână, în timp ce era filmat de unul dintre frații victimei. Mama băiatului a asistat și ea la agresiune, însă inițial a negat incidentul și a refuzat să depună plângere împotriva bărbatului. Agresorul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

Imaginile tulburătoare filmate de fratele mai mare al băiatului au ajuns la profesoara acestuia. Așa au aflat autoritățile despre drama copilului.

Victima este cel mai mic dintre cei 4 băieți ai familiei.

Copil bătut învață la o școală din comună, iar ceilalți trei frați merg la o școală specială din Gura Humorului.

Bărbatul a mai stat în închisoare pentru viol, dar mama lui și vecinii îi iau apărarea.

Autoritățile locale i-au mutat pe copii, împreună cu mama lor, într-un centru special de protecție.

NICOLETA DANELIUC, purtător de cuvânt DGASPC Suceava: “Mama se află în siguranţă, cu cei trei copii la centrul pentru victimele violenţei. Cel mic de 7 ani, mai sunt doi gemeni de 14 ani şi mai este un copil de 15 ani care se află la internatul şcolar al Centrului pentru Educaţie Inclusivă din Gură Humorului”.

Tatăl agresor riscă ani grei de pușcărie, pentru că e recidivist. În 2000 a fost condamnat la închisoare pentru furt calificat. S-a întors după gratii pentru că și-a violat una dintre cele două fiice vitrege. Și atunci mama copilelor a încercat să ascundă agresiunea. A primit 8 ani de detenție, dar a fost eliberat mai devreme, în baza recursului compensatoriu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite