Bărbat mort într-un centru de carantină. Anchetă la Bistrița-Năsăud

4 iunie 2020, 11:43

Moarte suspectă la un centru de carantină din Colibiţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un bărbat, întors recent din Germania, a fost găsit fără suflare în camera sa. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale. Bărbatul avea 51 de ani și se afla în centrul de carantină de la începutul săptămânii trecute.

El venise din Germania în 22 mai și ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu. Poliția l-a prins în afara locuinței, așa că bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată.

Ieri, acesta nu și-a ridicat masa de dimineața și nici cea de prânz. Pentru că nu a răspuns la apelul jandarmilor, aceștia i-au spart ușa camerei. L-au găsit fără suflare. Cazul a intrat în atenția polițiștilor.

În centrele de carantina din Bistrița Năsăud mai sunt doar 24 de persoane. Alte aproape 3 mii sunt, însă, în izolare la domiciliu.

____________________________

Bărbatul a fost găsit de jandarmi inconștient în camera în care era cazat. Paznicii au decis să îl caute după ce ieri toată ziua nu a fost văzut și nici nu și a ridicat mesele. A fost chemată imediat o ambulanță însă echipajul a constatat că bărbatul era mort.

Deocamdată, nu se știe cauza. Bărbatul care se află de o săpătămână în centrul de carantină nu prezența simptome de COVID și nici nu ar fi anunțat că are alte probleme de sănătate.

Polițiștii cercetează cazul și în urma autopsiei va fi stabilită și cauza morții.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite