Barbara Streisand a cântat „You’ll Never Walk Alone”, omagiu pentru medicii din linia întâi

Barbara Streisand
Barbara Streisand
6 mai 2020, 20:29

Este vorba de cântecul compozitorilor Rodgers şi Hammerstein pe care vedeta l-a interpretat la gala premiilor Emmy din 2001, la puţin timp după atentatele de la 11 septembrie şi al cărui videoclip se întrepătrunde cu imagini ale celor care s-au aflat în prima linie a pandemiei.

„Au trecut 20 de ani de când am interpretat acest cântec. Acum ne confruntăm cu altă criză, dar cred că textul se potriveşte”, a spus Streisand într-un text înainte de prezentarea acestui material audiovizual. În timp ce cuvintele cunoscutului imn răsună puternic, pe fundal rulează imagini cu personalul medical îngrijind victime ale coronavirusului, aflaţi uneori la limita epuizării fizice şi psihice.

Apar în acest videoclip şi imagini cu angajaţi ai serviciilor esenţiale, casieri, pompieri sau curieri care se amestecă cu imaginile pline de speranţă ale bebeluşilor aduşi pe lume în spitale. După cele 4 minute în care se derulează imaginile, cântăreaţa solicită donaţii pentru organizaţia Direct Relief, care furnizează echipamente de protecţie „tuturor eroilor noştri din SUA”, spune Streisand.

Artista în vârstă de 78 ani va participa la un maraton cu tele-donaţii, luni 11 mai, alături de alte figuri de marcă precum Robert de Niro, Jennifer López, Bette Midler, Lin-Manuel Miranda, Spike Lee, Ben Platt, Chris Rock, Jake Gyllenhaal sau Julianne Moore, cu scopul de a strânge fonduri pentru cetăţenii afectaţi de pandemie din New York, cel mai crunt lovit de coronavirus din SUA.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă