Băiat de 10 ani, spitalizat după ce a fost bătut de tatăl său. Bărbatul a fost reţinut, apoi plasat sub control judiciar

10 mai 2021, 11:55

Băiatul locuia cu tatăl său după divorțul părinților. Bărbatul ridica des mâna asupra lui, după cum au aflat autoritățile. Așa a făcut și săptămâna trecută, când l-a umplut de răni. Copilul a avut nevoie de cinci zile de spitalizare.

Și mama lui Darius fusese bătută de bărbat și de aceea a plecat de acasă. L-a lăsat însă pe copil cu tatăl, deși îi fusese încredințat ei după divorț. Singurul sprijin al lui Darius a fost bunica lui, care a și alertat acum autoritățile.

Dupa anchetă, specialiștii de la Protecția copilului au cerut decăderea din drepturi a tatălui. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost și reținut de polițiști. Însă procurorul nu a cerut arestarea sa.

Barbatul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului. Pedeapsa prevăzută poate ajunge și până la 7 ani de închisoare.

Angajații de la protecția copilului încearcă acum să dea de urma mamei pentru ca Darius să poată relua legătura cu ea. Băiețelul va fi consiliat psihologic și va rămâne decamdată în grija bunicii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite