Avertisment: Germania s-ar putea confrunta cu o sută de mii de noi infectări cu SARS COV-2 pe zi. Explozie de cazuri în Franța și Polonia

26 martie 2021, 21:24

Demersurile tehnice și legislative pentru a pune în circulație certificatul de vaccinare trebuie să se desfășoare în regim de urgență – atrag atenția liderii europeni, după două zile de discuții în sistem videoconferință. De asemenea, vaccinarea trebuie accelerată.

Cea mai înaltă autoritate din Germania în materie de boli infecțioase face previziuni sumbre : al treilea val corona ar putea fi mult mai grav. Cu o suta de mii de noi cazuri pe zi.

De altfel, Germania a anunțat că de luni absolut toți pasagerii curselor aeriene din străinătate, indiferent de unde vin, trebuie să prezinte test COVID negativ la îmbarcare.

Explozie de cazuri noi în Franța : peste 45 de mii de noi infectări, cele mai multe din Europa. Medicii spun că e nevoie de restricții mai dure.

Și Polonia a anunțat cifre record : peste 35 de mii de noi cazuri în ultimele 24 de ore, mai multe ca niciodată de la începutul pandemiei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite