„Avem salarii mărite, nu ne trebuie șpagă!”. Afișe lipite de conducerea Spitalului județean din Slatina

30 ianuarie 2019, 08:30

Eu cred că suntem un spital care-și ocrotește pacienții și care are grijă, dar pentru a elimina potențialele cazuri punctuale, am considerat normal să înștiințăm pacienții și aparținătorii, într-un mod cumva inedit, de limitele minime și maxime ale salariilor pe care le au medicii, asistentele, personalul din spitalul nostru„, a declarat managerul unității, Cătălin Rotea.

În afară de îndemnul adresat pacienților și aparținătorilor de a nu mai oferi atenții, afișele conțin și informații despre veniturile angajaților, fapt care nemulțumește personalul medical.

Șpaga la nivelul Spitalului județean de urgență Slatina nu era un fenomen generalizat. Acești pacienți care au nemulțumiri sau li se pare că li se condiționează actul medical cu tot ce presupune el (…) dacă le-ar fi condiționat actul medical, ar putea să se adreseze și să-și asume răspunderea cu o petiție la conducerea spitalului„, a subliniat liderul SANITAS Olt, Roxana Dragomir.

Pacienții spitalului și aparținătorii acestora nu recunosc să li se fi cerut să dea șpagă sau mici atenții.

În ultimii 3 ani, niciun angajat al spitalului din Slatina nu a fost reclamat că ar fi solicitat șpagă sau ar fi condiționat actul medical.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite