Autospecială ISU, implicată într-un accident rutier în județul Bacău. Nouă persoane au fost rănite, printre ele și șase pompieri

30 iunie 2018, 12:22

„În autospeciala de pompieri se aflau şase salvatori, iar în autoturism se aflau trei persoane. Una dintre persoanele din autoturism a fost încarcerată, aceasta fiind scoasă de către membrii echipajului de salvatori, a căror autospecială s-a răsturnat. Acest lucru s-a întâmplat până la sosirea forţelor de intervenţie plecate pentru gestionarea acestui eveniment rutier. Toate cele nouă victime sunt conştiente şi au fost preluate de către echipajele medicale şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Bacău”, au declarat reprezentanţii ISU Bacău.

Ministrul Carmen Dan: „O mașină de pompieri care tracta o ambarcațiune și se deplasa către zonele afectate a fost accidentată frontal de un șofer care circula cu viteză mare pe ploaoie. Avem șase suboțfițeri care au suferit diferite leziuni și care sunt investigați medical. la UPU Bacău. mașina de intervenție este avariată și nu a mai putut continua misiunea. Este inadmisibil așa ceva și vreau ca Poliția Rutieră să fie foarte drastică cu astfel de șoferi inconștienți”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă