Autorităţile de frontieră bulgare au ridicat restricţiile de circulaţie la intrarea în Bulgaria

7 ianuarie 2017, 16:57

Sâmbătă după-amiază, autorităţile de frontieră bulgare au ridicat restricţiile de circulaţie a autovehiculelor, la intrarea pe teritoriul Bulgariei prin vama Giurgiu – Ruse.

TIR-urile au aşteptat cu orele ca pe Podul Prieteniei de la Giurgiu să fie permisă circulaţia. A fost atât de aglomerat, încăt autorităţile au trebuit să împartă autocamioanele în mai multe zone de aşteptare.

Când li s-a permis, într-un final, să iasă din ţară, şoferii au aflat că la bulgari e mult mai rău şi ar putea aştepta cu zilele.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a dispus măsuri de suplimentare a personalului care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi mărirea numărului arterelor de control, până la capacitatea maximă a fiecărui punct de frontieră, în vederea micşorării timpilor de aşteptare, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră vor colabora în permanenţă cu autorităţile statului vecin în vederea fluidizării traficului.

Jurnalistul bulgar Petio Petkov a dat detalii, în direct, prin telefon, în Ediţii Speciale, la TVR 1, despre situaţia din Bulgaria.

Meteorologii bulgari au emis cod galben de temperaturi scăzute pe întreg teritoriul ţării.

A fost emis avertisment de vânt puternic în: Vidin, Montana, Vratsa, Kirjali, Haskovo, Iambol, Sliven, Varna, Burgas, Dobrici.

Au intrat în vigoare restricţii de deplasare pentru automobilele particulare. Se aşteaptă noi ninsori în zona de est.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă