Autoritățile au publicat modelul declarației pe proprie răspundere la deplasarea pe timpul nopții și modelul pentru angajatori. DESCARCĂ DOCUMENTELE

7 noiembrie 2020, 11:57

Modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00-5.00 și modelul adeverinței de la angajator pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro.

„Declarația pe propria răspundere poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care folosește Declarația și data pentru care este valabilă declarația”, se arată în modelul publicat.

 

(oar_w460) Declarați

Declarația conține rubrici în care trebuie completate numele, adresa, data și locul nașterii, precum și scopul pentru care se face deplasarea.

Declarația pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiția preluării tuturor elementelor prezentate mai sus.

Și adeverința de la angajator poate fi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactată adeverința.sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite