Autoritățile au întețit controalele în locurile publice. Au fost vizate mijloacele de transport, spitalele, terasele și târgurile săptămânale

13 iulie 2020, 13:53

Terasele, piețele, supermarketurile și mijloacele de transport în comun au fost în vizorul oamenilor legii în  Olt. Peste 200 de polițiști și jandarmi au verificat în aceste zile dacă sunt respectate regulile de distanţare fizică şi cele de protecţie sanitară.

Au fost controlate și aproape 400 de societăți comerciale.

În județul Olt, au fost aplicate 71 de sancțiuni în valoare de 34 000 de lei. Amenzi au fost date și în trafic. 56, în valoare de aproape 17 000 de lei.

În județul Argeș, 400 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști locali au verificat respectarea normelor legale impuse de starea de alertă în peste 250 de societăți comerciale. Au tras pe dreapta sute de autovehicule și au legitimat 600 de persoane. La spitalul din Pitești , numărul mare de pacienți le da bătaie de cap celor care organizează circuitele intrării lor la consultații.

Prefectul de Argeș a participat la controale Împreună cu șefii de la jandarmi, poliție și poliția locală. Au descoperit mai multe probleme și la târgul săptămânal, pe care Primăria Pitești a insistat să-l redeschidă din 26 iunie. În urmă neregulilor constatate în Argeș , au fost date aproape 300 de amenzi, în valoare de peste 25.000 de lei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite