Elena Aftene

Jurnalist TV

Din 2009, în Televiziunea Publică şi din 2013, în echipa stiriletvr.ro. Am lucrat la jurnalele TVR Info şi am făcut parte din colectivul care a lansat proiectul Info Crawl în TVR.

Povestea mea în Televiziunea Română a început, însă, în 2004, cu un stagiu de practică. Pe durata studiilor universitare în "Comunicare şi Relaţii Publice" am colaborat la programe matinale şi la emisiuni difuzate în prime time pe canalele TVR1 şi TVR2. Studiile postuniversitare în "Comunicare audiovizuală" mi-au completat cunoştintele dobândite alături de profesionişti desăvârşiţi din TVR. Mi-am continuat perfecţionarea profesională cu două traininguri la Bruxelles - "Media and presentation skills" şi "PR & Lobbying", precum şi cu un training specializat în relații europene în cadrul programului "Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti".

Fac parte din prima serie de jurnaliști participanți la cursul de Securitate Cibernetică organizat de Agerpres și CERT-ro (Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică). În septembrie 2017, alături de colegi de la Stirile TVR, am luat parte la trainingul „Digital Newsgathering and Verification", susținut de Fergus Bell - trainer EBU şi membru al Eurovision Academy Faculty.

Şi povestea mea în Televiziunea Română continuă...

Situaţia din România, analizată în Parlamentul European. Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele CE: "Nu mergeţi în direcţia opusă!"
03 Februarie 2017, 08:36 | comentează
Discuţii aprinse în Parlamentul European despre situaţia din România, a statului de drept şi a justitiei, în contextul avertismentelor trimise Bucureştiului...
3
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 36°C 37°C
IASI 33°C 35°C
CLUJ 33°C 33°C
CONSTANTA 26°C 28°C
CRAIOVA 33°C 33°C
BRASOV 30°C 31°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI