Autobiografia fiului lui Joe Biden povesteşte lupta sa cu dependenţa de alcool şi droguri

Hunter Biden
Hunter Biden
1 aprilie 2021, 09:28

În extrase publicate de presa americană, fiul actualului preşedinte al SUA, în vârstă de 51 de ani, povesteşte printre altele cum, dependent fiind de cocaină, s-a mutat cu un om fără adăpost, dependent şi el, sau cum a petrecut singur o lună într-un apartament bând votcă.

În cartea „Beautiful Things” (”Lucruri frumoase”), avocatul Hunter Biden dezvăluie de asemenea că a fost ameninţat cu o armă de un bărbat într-o tabără pentru persoane fără adăpost din Los Angeles, unde se dusese să cumpere cocaină.

El a fost internat de mai multe ori la dezintoxicare, cu câteva recidive, pentru a depăşi aceste dependenţe, iar în prezent cel de-al doilea fiu al actualului preşedinte american afirmă că nu mai consumă alcool sau droguri.

De-a lungul anilor, Hunter Biden a descris sprijinul constant al tatălui său, care i-a fost alături şi atunci când a recidivat, după moartea lui Beau, fiul cel mai mare al lui Joe Biden, în 2015.

„M-a ajutat să realizez că nu este totul pierdut”, scrie cel care a fost mult timp lobbyist, înainte ca tatăl său să devină vicepreşedinte al Statelor Unite în 2009.

„Nu a renunţat niciodată la mine, nu m-a evitat niciodată, nu m-a judecat niciodată, oricât de rău ar fi putut ieşi lucrurile”, a mai spus Hunter Biden, care s-a despărţit de soţia sa în 2017, după recidivă. Ulterior, el s-a recăsătorit.

Problemele lui Hunter Biden au ajuns în mod regulat în prim-plan, el fiind adesea văzut ca un potenţial handicap în cariera politică a tatălui său.

Recent, el a fost criticat pentru că a acceptat un mandat de manager al grupului ucrainean în domeniul gazelor naturale Burisma, în timp ce Joe Biden era vicepreşedinte.

De-a lungul anilor, Hunter Biden a devenit una dintre ţintele preferate ale fostului preşedinte Donald Trump şi ale susţinătorilor săi.

În decembrie anul trecut, fiul preşedintelui a dezvăluit că este vizat de o anchetă federală cu privire la posibile infracţiuni fiscale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite