Autoare de bestseller la doar 16 ani. Cartea tratează problemele tinerilor și integrarea lor în societate

5 mai 2021, 09:54

Cartea tratează problemele tinerilor și integrarea lor în societate și urmărește povestea unei adolescente care transformă un regat al întunericului, într-unul al luminii chiar personalitatea ei trecând prin transformări interesante.

Pasionată de citit, dar și de scris, încă de mică, Andreea Diana Trăilescu spune că a simțit mereu chemarea spre lumea cuvintelor potrivite. Dar creativitatea aparte cu care a fost înzestrată avea nevoie de un impuls, pe care l-a primit după ce a intrat la liceu.

Romanul “Regina întunecată” descoperă cititorului problemele de integrare ale adolescenților, iar personajul principal trece prin numeroase transformări care o ajută nu doar să se descopere ci și să aducă lumina, într-un regat întunecat.

Scrisă în pandemie, cartea a fost primită foarte bine de publicul tânăr și a devenit bestseller, la doar câteva săptămâni de la publicare. Autoarea spune că celebritatea i-a adus și puțină presiune, dar vrea să continue pe drumul pe care a pornit și să se dedice și mai mult scrisului și lecturii.

Cea care a încurajat-o pe Diana să scrie este chiar profesoara sa de limba română, care i-a descoperit, cu bucurie, talentul și imaginația.

Andreea Diana Trăilescu este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Gheorghe Țițeica din Drobeta-Turnu-Severin și unul dintre elevii buni ai școlii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite