Aurelian Temișan și Ilinca Avram prezintă prima seară a Festivalului Cerbul de Aur

20 august 2018, 14:33

Aurelian Temișan și Ilinca Avram vor face cuplu în prima seară a Cerbului de Aur, pe 29 august. Amândoi sunt artiști și sunt obișnuiți cu scena și cu publicul. Aurelian Temișan este la a doua experiență pe scena festivalului, el a prezentat și la ediția din 2009

Ediția aniversară debutează cu o seară de gală dedicată artiștilor care au marcat evenimentul de la Brașov, primul și cel mai mare Festival Internațional de interpretare din România. Prima seară este o sărbătoare a laureaților Festivalului, de la Luminița Dobrescu, primul artist român care a câștigat Marele Trofeu, la Paula Seling, Corina Chiriac sau Răzvan Krivach.

În prima seară vor susţine recitaluri: Gigliola Cinquetti – câştigătoare marelui Trofeu Eurovision Song Contest 1964 şi invitată la a doua ediţie a Cerbului de Aur, în anul 1969, Andra – laureată a ediţiei din 2005, interpretul de fado Paulo Braganza şi trupa The Humans.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis în direct la TVR 1 și TVR Moldova.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite