Audiențe record pentru TVR. Cupa Mondială din Qatar a situat postul nostru de televiziune pe prima poziție

Finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar / captura Youtube
Finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar / captura Youtube
26 decembrie 2022, 20:07

Conform unei statistici realizate de care gsp.ro, fnala dintre Argentina și Franța a avut o audiență de aproape 3 milioane de telespectatori.

36 de procente a adunat cea mai tare finală de Cupă Mondială din istorie, iar pe poziția a doua în topul audiențelor se situează semifnala Argentina – Croația , urmarită de peste 1.7 milioane de telespectatori, iar podiumul este completat de Franța – Maroc, cu o audiență de asemenea de peste 1.7 milioane.

În top 10, TVR mai ocupă încă două poziții, sferturile de finală Anglia – Franța, cu 1.453.000 de telespectatori și Olanda – Argentina, cu 1.370.000 de telespectatori.

”Telespectatorii români au ales spectacolul fotbalului total, peste 4 milioane de telespectatori au urmărit, în minutul de aur (19.54), la nivel naţional, duelul dintre Messi și Mbappe în atmosfera electrizantă de pe stadionul Lusail din Qatar (rtg.* 22,6%; shr** 44,6%).

La nivel Naţional, aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit, în medie, partida desfăşurată în intervalul 17.00 – 19.55. Meciul a poziţionat TVR 1 în fruntea topului audienţelor cu un Rtg de 16,4% şi un Share de 36,3%, triplu faţă de următoarea televiziune clasată”, se arată într-un comunicat de presă al TVR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite