Au trecut localele, partidele se pregătesc pentru alegerile parlamentare. Lideri cu greutate din PSD au rămas fără funcții, alianță PNL-PMP la nivel local

5 octombrie 2020, 19:03

Nume răsunătoare din PSD au rămas din președinți simpli membri la capătul unei ședințe de câteva ore bune. Lider aproape 30 de ani la Vrancea, Marian Oprișan a fost demis din fruntea organizației. Aceeași soarta a avut-o și Viorica Dăncilă, dată jos din fruntea organizației de femei a PSD, preluate interimar de prima femeie din România aleasă șefă de consiliul județean, Doina Fedorovici de la Botoșani. După 10 ani în fruntea organizației Giurgiu, și Niculae Bădălău a demisionat. El pleacă însă vicepreședinte la Curtea de Conturi. În locul lui rămâne interimar finul său, Marian Mina, care tocmai a pierdut conducerea Consiliului Județean Giurgiu.

Marcel Ciolacu vrea să continue demersurile pentru clarificarea rezultatului alegerilor la sectorul 1, dar n-a spus nimic despre primăria generală. I-a promis în schimb  Gabrielei Firea că va figura pe primul loc pe lista de candidați la Senat din partea Bucureștiului.

Și liberalii fac reorganizări. După ce șapte șefi de filiale și-au dat săptămâna trecută demisia, azi au fost numiți interimarii și s-a stabilit alianță la nivel local cu PMP.

Ieri și PMP a stabilit încheierea unei alianțe cu liberalii la nivel local, în București și în țară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite