Au început cumpărăturile pentru Sărbători

12 decembrie 2020, 19:53

 

În supermarketurile din București, mulți clienți au început deja aprovizionarea pentru mesele de sărbători. Vor să evite aglomerația din pragul Crăciunului și riscul de a se infecta cu noul coronavirus.

Comercianții se așteaptă la un număr tot mai mare de clienți în perioada următoare și vor să ia măsuri mai stricte de siguranță. Intrările și ieșirile magazinelor ar putea fi separate. Si programul de lucru s-ar putea prelungi cu o oră, înainte de Crăciun și de Revelion.

Autoritățile recomandă clienților să fie atenți ce produse aleg, în această perioadă a promoțiilor, dar și de unde cumpără.

Inspectorii autorității pentru protecția consumatorilor ne recomandă să verificăm termenul de valabilitate. Evitam să cumpărăm astfel produse care expiră până la Crăciun. Trebuie să fim atenți și la preț. Prețul de la raft trebuie să coincidă cu cel de pe bon. Bonul trebuie păstrat dacă vrem să returnăm produsele de care nu suntem mulțumiți.

De asemenea, ambalajul nu trebuie să fie rupt sau deteriorat. De exemplu, în cazul lactatelor, un ambalaj bombat poate însemna că a început procesul de fermentare, iar produsul nu mai e bun de consum.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă