Au făcut toxiinfecţie alimentară în tabără. Mai mulţi copii aflaţi pe Transfăgărăşan au fost spitalizaţi după ce au mâncat mici la cină

29 iunie 2019, 17:21

Copiii, cu vârste între 11 și 13 ani, sunt de la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din București. Erau în ultima zi de tabără la hotelul de pe Transfăgărășan.

La ultima cină pe care au primit-o aici au mâncat mici și cașcaval pane. După câteva ore, unii dintre ei au început să se simtă rău.

Pentru că starea lor se înrăutățea, profesorii însoțitori au chemat ambulanța.

11 copii au fost investigați, iar 10 au fost transportați la spital ca să fie ținuți sub observație și să primească tratament.

Autoritățile vor analiza probele luate din mâncare ca să stabilească dacă era bună pentru consum.

Între timp, părinții elevilor au fost anunțați despre incident și au mers la spitalul din Pitești unde au fost internați copiii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă