Atmosfera incendiară, la Electric Castle. Domeniul Castelului Banffy, luat cu asalt de spectatori și artiști de renume

Electric Castle prima zi
Electric Castle prima zi
14 iulie 2022, 13:01

A trecut deja o zi, din cele cinci alocate festivalului, iar distractia abia incepe aici la Bonțida, după cu a relatat corespondentul TVR.

După o zi de acomodare, organizatorii anunță că, de astăzi, vor începe concertele pe scena mare. Vor cânta ZDOB și ZDUB, Editors, Moderat și Soffi Tukker. Vor mai urca pe scena Byron, Peggy Gou, Killa Fonic sau Dj Seinfeld.

Pentru mii de vizitatori a fost ți prima noapte petrecută în corturile din camping, aici, lângă Castelul Banffy. Peste 15 mii de locuri de campare au pus organizatorii la dispoziția oapeților, iar toate au fost ocupate.

De asemenea, există și varianta cazării într-o cabană de lemn, cu patru locuri.

Pentru siguranța fanilor Electric, au fost mobilizați în jur de 180 de jandarmi, care patrulează zilnic aici, pentru a menține ordinea, dar și pentru a preveni consumul de droguri.

Primele incidente deja au apărut. Ieri, un cetățean olandez, de 49 de ani, a fost depistat, în aeroportul din Cluj, având asupra sa substanțe interzise. Acesta a declarat că venise in Romania pentru festival, iar stupefiantele erau pt uz personal.

Procurorii DIICOT au deschis dosar penal pentru introducerea în ţară de droguri de risc.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite