Atmosfera dintre ani, în România: Focuri de artificii în marile oraşe. În Capitală, mii de bucureşteni au întâmpinat 2022 în stradă

1 ianuarie 2022, 13:04

În Brașov, cerul a fost iluminat de zeci de mii de artificii. Primăria a organizat trei spectacole pirotehnice în cartiere, dar cel mai impresionant a fost în Piața Sfatului. Mii de tineri au venit să se bucure de atmosfera de poveste și de concertul în aer liber.

Și brașovenii rămași acasă au avut propriul spectacol. Și la Ploiești, 2022 a fost întâmpinat cu spectacol de artificii. La Sinaia, oamenii au umplut străzile din centrul stațiunii ca să admire focurile de artificii.

A fost o noapte frumoasă și la Bistrița, cu muzică, voie bună și artificii. Doar ploaia și ceața au mai umbrit sărbătoarea. Focuri de artificii au fost și în alte orașe.

Multa lumină, muzică şi mult dans. A fost o noapte magică la Revelionul Speranţa din parcul Titan din Capitală.
Craiovenii au petrecut în centrul oraşului ca înainte de pandemie. Au dansat şi au uitat de griji.
Prea mică a fost Piaţa Mare din Sibiu pentru turiştii şi localnicii puşi pe distracţie. La miezul nopţii cerul s-a luminat de la focul de artificii.
Românii au petrecut şi în Banat. La Timişoara, un concert inedit i-a scos pe oameni din case înainte de miezul nopţii şi chiar fără artificii, a fost o atmosferă incendiară.
Revelionul a făcut să răsune toată Valea Prahovei.
Pe pârtii şi chiar … pe Dunăre, n-a fost român care să nu-şi fi pus o dorinţă în marea de stele lansate la miezul nopţii.
Petrecăreţi de toate naţionalităţtile şi-au spus dorinţele în noaptea dintre ani.

În Capitală, mii de oameni şi-au dat întâlnire la singura petrecere organizată în stradă, în Parcul Titan. Au dansat şi au cântat alături de artiştii care au făcut istorie în muzică. Petreceri au fost şi în centrul vechi, însă mai puţin grandioase ca în anii trecuţi.

DJ-ul și producătorul muzical Manuel Riva, Puya și Carla’s Dreams au întreținut atmosfera la Revelionul „Speranța, din 3”, în Parcul Titan. La miezul nopții, toate privirile s-au îndreptat către cer.

Centrul Istoric al Capitalei a răsunat de toate genurile muzicale. Cele mai multe localuri au fost pline, însă atmosfera a fost mai degrabă de sfârșit de săptămână. Unii petrecăreți au vrut să respecte tradiția și după miezul nopții au plecat cu sorcova pe străzile din centrul vechi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite