Atmosferă de sărbătoare pe străzile din Liverpool. Oraşul este pregătit pentru Eurovision. Concursul va fi transmis în direct de Televiziunea Română

30 aprilie 2023, 19:16

Atmosferă de sărbătoare pe străzile din Liverpool, în aşteptarea concursului Eurovision. În zonele pietonale sunt organizate adevărate concerte cu melodiile câştigătoare de la ediţiile anterioare.

Printre spectatorii din stradă era şi Hanna din Ucraina. S-a refugiat în Marea Britanie din cauza războiului. Acum va fi voluntar la concursul Eurovision pentru delegaţia Ucrainei.

Hanna: Aici suntem fericiţi, dar suntem şi foarte îngrijoraţi pentru ce se întâmplă în ţara noastră. Săptămâna viitoare eu şi prietena mea vom fi voluntari pentru ucraineni.

România este reprezentată de Theodor Andrei cu melodia D.G.T. (off and on). Artistul va cânta în a doua semifinală, pe 11 mai, şi va avea nevoie de voturile fanilor pentru calificarea în marea finală.

Mihai Predescu, şeful delegaţiei României la Eurovision: Românii nu pot vota România, cei care vor să voteze au un număr special – 1399. Pentru România, important, fanii noştri din Spania, din Marea Britanie, din Grecia, din Cipru ne pot vota online sau prin SMS.

Theodor Andrei: A venit momentul să ducem la capăt ce am început pe 11 februarie când am câștigat Finala Națională din România şi cred că e momentul pentru riscuri, pentru tineret, pentru dragostea liberă şi pentru spiritul de Eurovision şi de rock and roll. Nu uitați – dacă aveți prieteni în afara țării sau în țări care pot vota în semifinala a doua, pe 11 mai, să le spuneți să voteze cu România, să voteze cu dragoste liberă, să voteze cu rock and roll, să voteze cu D.G.T. Vă pup!

Show-urile concursului Eurovision vor fi transmise în direct de Televiziunea Română.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite