Atlantic Challenge: Patru români vor traversa oceanul într-o ambarcațiune cu vâsle ca să strângă bani pentru copiii cu boli rare

27 noiembrie 2017, 20:54

Andrei Roşu, Ionuţ Olteanu şi Marius Alexe sunt gata de marea aventură. Vor traversa Atlanticul într-o barcă cu vâsle. O cursă pentru care s-au pregătit doi ani.

Al patrulea membru al echipajului, Vasile Oşean, a plecat mai devreme, ca să primească barca. Echipa va vâsli peste 5.000 de km în aproximativ 60 de zile, pe traseul La Gomera, Insulele Canare – Antigua, Caraibe.

Startul se dă pe 12 decembrie. Adică vor sărbători Crăciunul și Revelionul în barcă.

Tinerii au fost încurajați de familii și prieteni. Aceștia le-au promis că le vor fi alături la start, dar și la finish.

Competiția în care s-au înscris românii este cea mai dură cursă de canotaj din lume, cu reguli foarte stricte: echipa nu va primi niciun ajutor din exterior în timpul cursei, iar membrii vor vâsli în schimburi de două ore, non-stop. Recordul a fost de 37 de zile.

Andrei, Ionuț, Vasi și Marius participă la această cursă ca să strângă bani pentru HOSPICE Casa Speranţei, care construiește un campus pentru copiii cu boli rare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite