Atentionare de călătorie: În Spania, orarul zborurilor ar putea fi afectat în urma unor greve ale personalului de bord al Ryanair

Panorama Madrid
Panorama Madrid
7 septembrie 2019, 10:10

MAE le recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile oficiale ale companiilor pentru a se informa despre cursele aeriene aferente călătoriilor programate.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Secţiei Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile vor fi redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Secţiei Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032.

Ministerul Afacerilor Externe mai recomandă consultarea paginilor de internet http://madrid.mae.ro, http://almeria.mae.ro, http://barcelona.mae.ro, http://bilbao.mae.ro, http://sevilla.mae.ro, http://ciudadreal.mae.ro, http://castellon.mae.ro, http://zaragoza.mae.ro, www.mae.ro.

Românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie și aplicaţia ‘Călătoreşte în siguranţă’ (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă