Atenţie la traficanţii de moarte! Poliţiştii spun că vânzările de droguri cresc la final de an

27 decembrie 2018, 18:42

Petrecerile au loc în vile situate în apropiere de staţiuni, fie din zona montană fie cea litorală. Participă în general 20-30 de persoane şi sunt cumpărate cantităţi impresionante de droguri. Vorbim chiar de 200-300 de grame de cocaină de exemplu, susţin oamenii legii.

Pentru astfel de cantităţi este nevoie de sume importante de bani. Iar unde e cerere, preţul e pe măsură, spun poliţiştii.

Tentaţiile ucigaşe pot fi găsite şi în locurile frecventate de tineri, cluburi sau baruri de noapte. Locuri conoscute şi de poliţiştii antidrog care stau la pândă. Însă nu întotdeauna reuşesc să îi prindă pe traficanţi. Există şi cazuri în care vinovaţii se denunţă chiar înainte ca poliţiştii de la antidrog să le prezinte motivele percheziţiei.

Numai că, până la urmă, oamenii legii au găsit ceea ce căutau şi traficanţii reţinuţi. Şi tot în cursul unei percheziţii, ofiţerii antidrog au găsit şi stupefiante…botezate.

“Traficanţii, din dorinţa de a comercializa cât mai mult, amestecă drogurile cu diverşi adjuvanţi care pot avea efecte toxice în organism. pot crea repede o stare de sevraj, de criză din partea consumatorilor şi evident le pune viaţa în pericol”, spune un ofiţer de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti.

Aşa că această perioadă este una agitată şi pentru poliţişti. Mai ales că, spun aceştia, de obicei, printre petrecăreţi se numără şi unii care au o relaţie de durată cu oamenii legii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite