Atenție la hoți! Infractorii sunt mai inventivi în vremuri de criză

27 martie 2020, 15:01

Sub diferite pretexte, persoane rău intenționate profită în aceste zile mai ales de naivitatea pensionarilor și încearcă să sustragă bani sau bunuri din case.

La Sibiu, zilele trecute mai multe persoane care pretindeau că sunt angajații unei firme de dezinfecție, garantau lucrări de igienizare contra sumei de 70 de lei. Polițiștii sibieni au descoperit că respectivii nu dețineau autorizație de la Ministerul Sănătății iar substanțele folosite ar putea fi nocive.

Produsul pe bază de alcool etilic, etardiol, şi alte substanţe utilizat de societate, nu ar fi avizat de Ministerul Sănătății. Poliţiştii au indisponibilizat 48 de litri de produs şi au ridicat probe din substanţa în cauză. Urmează a fi înaintate DSP Sibiu pentru stabilirea conţinutului acesteia.

Pentru evitarea acestor situații, primăria Sibiu a pus la dispoziție persoanelor care nu se pot deplasa un departament de la asistență socială care va prelua cereri de ajutor, inclusiv pentru aprovizionarea cu alimente.

Polițiștii ne sfătuiesc că în aceasta perioada să nu lăsăm bunuri la vedere în autoturisme sau în apropierea locuințelor. Și în orice situație în care avem suspiciuni, să apelam serviciul 112.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă