Atacuri disperate ale rușilor după ce ucrainenii provoacă pagube însemnate inamicului. Rusia, forțată să-şi mute flota de la Marea Neagră la Novorosiisk. Putin flutură din nou amenințarea nucleară

6 octombrie 2023, 12:20

Ucraineii au reuşit să lovească ţintit şi să câştige teren. Loviturile lor au forţat Rusia să-şi mute flota de la Marea Neagră câteva sute de mile marine mai la nord, de la Sevastopol la Novorosiisk. Printre navele mutate la Novorosiisk sunt 3 submarine Clasa Kilo, 2 fregate cu rachete ghidate şi o navă de patrulare. Alte nave, inclusiv o navă mare de debarcare, un număr de nave mici de rachete și noi dragoare au fost mutate în portul Feodosiya.

În acest context, Putin pare tot mai disperat. Astfel că Rusia a semnalat că se îndreaptă spre o revocare rapidă a ratificării Tratatului de interzicere totală a testelor nucleare, după ce președintele Vladimir Putin a invocat posibilitatea reluării testelor nucleare.

Ce se va întâmpla în continuare, asta este întrebarea, în condiţiile în care vine iarna, iar ucrainenii forţează totul până la finalul anului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă