Astăzi încep Zilele Clujului, un festival care elimină plasticul de unică folosință

27 septembrie 2019, 08:03

Ziua  de astăzi este dedicată teatrului prin spectacolul Chiritza în concert, după Vasile Alecsandri și Matei Millo, pe muzica Adei Milea și pus în scenă de actorii Teatrului Național Cluj-Napoca.

Mâine va avea loc mult așteptața paradă a zilelor Clujului urmată de un spectacol inedit de muzică clasică în Piața Unirii. Seara va fi dedicată tot muzicii clasice  alături de Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania, pentru a se încheia cu o experiență inedită – un mix de muzică clasică și muzică electronic.

Printre cei care vor încânta publicul duminică se numără Sava Negrean Brudașcu, Valeria și Traian Ilea, Dinu Iancu Sălăjanu, Aurel Tămaș. Evenimente deosebite vor avea loc în mai multe locații ale orașului cum ar fi Piața Muzeului, Strada Mihail Kogălniceanu, Strada Potaissa, Parcul Central, Str. Iuliu Maniu și în mai multe instituții din oraș.

De anul acesta, Zilele Clujului este un festival care elimină plasticul de unică folosință. Consumabilele de unică folosință – tacâmuri, pahare – din cadrul evenimentului sunt biodegradabile și compostabile, confecționate din biopolimer.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite