Asistenta Mihaela Anghel, primul român vaccinat împotriva SARS-CoV-2, a primit a doua doză de ser: „Mi-e dor să lucrez cum lucram înainte”

17 ianuarie 2021, 19:11

Acum 3 săptămâni, Mihaela Anghel aprindea speranța după luni extrem de grele pe frontul de luptă cu virusul ucigaș și care ne-a aruncat într-o normalitate a fricii.

Mihaela, asistentă la Institutul „Matei Balș” din Capitală, devenea primul om care primea serul salvator în România. Acum, alături de alți colegi a primit și cea de-a doua doză.

Curajul ei a impresionat, însă Mihaela Anghel a rămas la fel de modestă. Spune că vrea să depășească mai repede perioada grea prin care a trecut în prima linie.

Cea de-a doua doză de vaccin oferă garanția unei imunități puternice împotriva virusului. Alături de masca de protecție oferă un scut de netrecut pentru virus și dovada că ne putem întoarce la normalitate.

Cu fiecare imunizare, România se apropie de momentul în care putem lăsa pandemia în urmă.

Testele făcute celor care au primit prima doză de vaccin arată că aceștia au deja anticorpi.

Până acum, 85% din personalul medical de la Institutul „Matei Balș” a fost deja imunizat. Spitalul rămâne unul dintre centrele de vaccinare din Capitală în care vor primi serul cei din etapa a doua.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite