Asistent medical, suspect de abuz sexual. Bărbatul de 65 de ani ar fi intrat în vestiarele junioarelor de la CSM Ploiești

1 octombrie 2019, 10:49

Scandalul a izbucnit după ce o fata de 13 ani, legitimată ca handbalistă la grupa de junioare a clubulului sportiv municipal Ploieşti, a povestit calvarul pe care îl trăiesc ea şi colegele ei în vestiar, după meciuri și după ședințele de pregătire.

Mama copilei care a dezvăluit grozăviile susține că bărbatul i-ar fi cerut fetei să folosească la antrenamente un anumit tip de lenjerie, sub pretextul că așa poate să îi facă masaj mai ușor.

Inițial, familia fetei a reclamat situația antrenorului. Iar acesta a promis ca va discuta cu asistentul. La următorul meci însă, individul ar fi intrat peste fete în vestiar, deși regulamentul îi interzicea accesul.

Disperați, părinții au luat legătura cu șefii clubului care au decis că bărbatul nu mai are ce căuta la antrenamente.

Unii dintre părinții jucătoarelor îi iau apărarea bărbatului și susțin că totul e o neînțelegere. Polițiștii au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală.

Asistentul medical și antrenorul echipei au refuzat să facă declarații în fața camerei. Bărbatul acuzat respinge însă acuzațiile, pe care le pune pe seama unor înscenări.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite