Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală gravă

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher
9 august 2022, 12:38

„În urmă cu doi ani, am avut această formă ciudată, super rară de vasculită, care mi-a distrus vederea, mi-a distrus auzul și echilibrul”, a declarat actorul în vârstă de 44 de ani, într-un episod din seria “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”, conform Access Hollywood.

„Nu apreciezi cu adevărat până când nu dispare, până când spui: ‘Nu știu dacă voi putea să mai văd vreodată, nu știu dacă voi mai putea auzi vreodată. Nu știu dacă voi mai putea merge vreodată’”, a adăugat el, conform Daily Mail.

În ciuda momentului dificil, actorul a reușit să nu își piardă optimismul și într-un an a reușit să căștige bătălia cu boala. Vasculita este o tulburare autoimună rară, care poate provoca inflamarea vaselor de sânge, ducând la limitarea fluxului sanguin. Există multe tipuri de vasculită, dar cele mai multe afectează cel puțin un organ.

Kutcher nu a precizat când au început exact problemele sale medicale, totuși, în timpul pandemiei, actorul a avut doar câteva postări pe Instagram din casa unde locuiește cu soția Mila Kunis, în timp ce se aflau în carantină cu copiii lor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă