Artiștii se pregătesc pentru Festivalul Internațional Cerbul de Aur. Loredana: Va fi un show plin de energie, cu tot felul de memento-uri și de reinterpretări inedite

18 august 2018, 16:14

Iulia Vântur revine în România special pentru Cerbul de Aur.

Actrița și cântăreața se bucură de o carieră de succes în India.

Frumoasa vedetă și-a început cariera internațională cu rolul din filmul „Bunraku” și s-a lansat în industria Bollywood cu filmul „O teri”.

Primul ei videoclip, „Every Night & Day”, a fost un succes răsunător în India.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România pentru rolul din serialul „Onoare şi respect”, difuzat recent de TVR.

Cei doi artiști vor prezenta serile de concurs și Gala Festivalului Internațional Cerbul de Aur.

Nicole Scherzinger, James Blunt, Edvin Marton, Loredana, Flavius și Linda Teodosiu Show Band vor susține recitaluri de excepție.

Loredana: Va fi un show plin de energie, de culoare, cu tot felul de memento-uri din cariera mea, din primele mele albume, hit-urile pe care publicul le cunoaște și care m-au consacrat, dar și reinterpretări inedite ale unor cântece pe care le veți afla abia în seara respectivă„.

Flavius Teodosiu: „Surpriza este că sunt alături de fiica mea, Linda, și alături de trupa mea„.

Linda Teodosiu: „Este o onoare pentru mine să cânt la Cerbul de Aur, pentru că şi unul dintre artiştii mei preferaţi a fost acolo, Christina Aguilera„.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, și va transmis în direct de Televiziunea Română.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite