Armata, din nou obligatorie! Ce mesaje au transmis MApN și SRI de 1 aprilie

1 aprilie 2019, 14:37

Pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale a fost postat în această dimineață un anunț potrivit căruia armata devine obligatorie pentru tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

Postarea a atras mii de aprecieri și comentarii. Mulți internauți și-au exprimat regretul că este doar o glumă și au menționat că stagiul militar ar fi util multor bărbați.

Ministerul Apărării a revenit ulterior cu o postare în care vorbește despre fenomenul știrilor false (fake news) care nu se limitează la ziua de 1 aprilie.

O altă postare care a stârnit foarte multe reacții a fost a Serviciului Român de Informații. Pe pagina de socializare, SRI mulțumește Ambasadei Suediei pentru noul accesoriu obligatoriu al codului vestimentar – un set de lentile de contact albastre, cu referință la expresia „băieții cu ochi albaștri”.

Postarea, însoțită de mențiunea că este vorba de o glumă de 1 aprilie, este o replică la un mesaj postat de ambasada Suediei pe 26 martie, de Ziua SRI.

Oficialii ambasadei au transmis atunci la mulți ani de la băieții blonzi cu ochi albaștri către băieții blonzi cu ochi albaștri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite