Arhiepiscopul Dunării de Jos, mesaj pro-vaccinare: Procurați tot ce spun medicii pentru a apăra orice persoană de acest virus nemilos.Haideți să biruim cu Dumnezeu, cu sfatul medicului și cu mai multă grijă la noi înșine!

ÎPS Casian arhiepiscopul Dunării de Jos.
ÎPS Casian arhiepiscopul Dunării de Jos.
21 octombrie 2021, 11:41

„La rugăciune să avem deplină încredere în ajutorul, în mila, în puterea și mai ales, în iubirea lui Dumnezeu pentru orice persoană. Să ne eliberăm de teamă acum, la rugăciune, preaiubiți părinți slujitori, cin monahal și toți credincioșii! Să deschidem fereastra sufletului și ușa inimii să pătrundă lumina și prin ea, însuși Mântuitorul, pentru a face din plăpândele noastre persoane foarte expuse îmbolnăvirii, luptători și eroi ai sănătății personale și comunitare. Haideți să ne întărim, să începem terapia înmulțind rugăciunea! Chemați-i pe toți la rugăciune! Se va lumina mintea, ne vom calma și vom privi doar înainte, nu înapoi. Să ne uităm mai curând la metodele de terapie sufletească și trupească. Haideți să unim din nou rugăciunea cu filantropia! Procurați tot ce spun medicii pentru a apăra orice persoană de acest virus nemilos. Avem experiența de anul trecut. Haideți să biruim cu Dumnezeu, cu sfatul medicului și cu mai multă grijă la noi înșine! Doamne ajută-ne! Amin”, a transmis ÎPS Casian.

Arhiepiscopul Dunării de Jos este unul dintre puținii lideri ai Bisericii Ortodoxe Române care au venit cu un mesaj pro-vaccinare.  În ianuarie, ÎPS Casian i-a îndemnat pe oameni să aibă încredere în medici.

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Şi de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut  viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, a transmis ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite