Argeș: Bărbatul reținut pentru amenințări pe Facebook la adresa unei polițiste, pus sub control judiciar

25 iulie 2017, 09:52

ACTUALIZARE ORA 15.30: Măsura preventivă a controlului judiciar a fost dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care în urmă cu o zi l-au reținut pe suspect pentru ultraj. Din primele cercetări a reieșit că bărbatul în vârstă de 34 de ani, de meserie șofer profesionist, a postat pe contul său de Facebook o fotografie a polițistei care i-a reținut permisul de conducere, precum și o serie de comentarii care conțineau amenințări la adresa vieții și integrității corporale a acesteia.

„Nu o mai suport, dacă nu o mută o mut eu la cimitir”, a scris bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeș.

Agentul Denisa Grigore spune că la sfârşitul săptămânii trecute a încercat să îl oprească pe Ionuţ Nicolae în localitatea argeşeană Cocu. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a refuzat să oprească aşa că poliţista i-a suspendat permisul. Considerându-se nedreptăţit, bărbatul a fotografiat-o pe poliţistă cu telefonul mobil şi a pus apoi poza pe o reţea de socializare, însoţită de un mesaj ameninţător: „hoţii din comună nu este în stare să îi prindă, mă ameninţă că mă lasă pieton… Dacă nu o mută, o mut eu la cimitir. Să îmi dea şi închisoare pe viaţă, că nu am ce pierde.”

Denisa Grigore s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti şi a depus plângere. „Conducătorul auto mi-a adresat ameninţări atât la faţă locului, cât şi pe o reţea de socializare. În acel moment am informat conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Argeş cu privire la aceste aspecte şi am sesizat Parchetul, cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj”, a declarat poliţista.

Inspectorul principal Mădălin Zamfir, a confirmat că: „Parchetul a luat măsură reţinerii pentru 24 de ore împotriva unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comună Cocu. Acesta a fost introdus în Centru de Reţinere şi Arest preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.” Mâine va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Denisa Grigore a fost jurnalist timp de 15 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite