Aranjamente florale pentru doamne. Banii strânși, donați pentru un proiect ce vizează educația copiilor

1 martie 2021, 12:15

Ina Mazilu a renunțat în urmă cu câțiva ani la o carieră în domeniul programării pentru a-și urma visul – să demareze o afacere pornită de la un hobby, cel de a crea arajamente pentru diferite ocazii. Comenzile, mai ales în această perioadă nu au încetat să apară.

Anul acesta, a confecționat împreună cu câteva voluntare din asociația din care face parte o mie de mărțișoare pe care le-au și vândut foarte repede, iar banii strânși au fost donați în totalitate pentru un proiect ce vizează educația celor mici, derulat de ele.

Deși pandemia a dat lucrurile peste cap și în cazul vânzărilor de mărțișoare, clienții nu au încetat să apară la târgul organizat în Piața Victoriei din Timișoara, chiar dacă anul acesta numărul comercianților este mult mai mic.

Alexandra este la baza biolog, iar pasiunea pentru lucruri handmade au făcut-o să creeze diferite obiecte care să includă elemente din natură. Face asta de aproximativ 10 ani, iar de 4 – împreună cu soțul ei.

Se obișnuiește ca, în fiecare an, bărbații să le ofere doamnelor și domnișoarelor mărțișoare, însă nu dintotdeauna a fost așa.

Mărțișorul este considerat și un simbol al primăverii, al revenirii la viață a naturii și a tot ce o înconjoară.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă