Arad: Cadavrul unui copil a fost găsit pe câmp, la 12 km de locul unde în ianuarie a dispărut un băiețel de 7 ani

3 aprilie 2021, 20:04

Polițiștii au fost anunțați printr-un apel la 112 că în vegetația crescută pe un câmp între localităţile arădene Mişca şi Vânători se află un cadavru al unui copil. La fața locului au ajuns imediat polițiștii de la Serviciul Investigaţii Criminale împreună cu procurorul criminalist.

Deocamdată, nu se poate spune cu exactitate despre cine este vorba, dar anchetatorii nu exclud ca acesta să fie cadavrul băiatului de șapte ani dat dispărut în ianuarie.

Sebastian Corbei, din localitatea Vânători, nu s-a mai întors acasă după ce a plecat la joacă împreună cu alți copii din sat, apoi a mers către o stână însoțit de un localnic. Timp de o lună, sute de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pădurari şi voluntari au căutat băiatul. Pe lângă câini de urmă, sonare şi maşini de teren s-a folosit chiar și un elicopter.

Acum, anchetatorii așteaptă un răspuns de la specialiștii care vor analiza cadavrul și vor încerca identificarea lui. În zonă nu a fost dat dispărut alt copil.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă