Arabia Saudită face surpriza Mondialului, după ce o învinge pe Argentina, dublă campioană, cu 2-1. Dragoș Stoica, trimis TVR în Qatar: Ziariștii erau absolut șocați după meci

22 noiembrie 2022, 14:47

Este o surpriză colosală, nimeni nu se aștepta ca Argentina să piardă în primul meci al Campionatului Mondial, mai ales că întâlnea naționala Arabiei Saudite, una care, de-a lungul timpului, a făcut istorie în Cupa Mondială prin numărul de goluri primite, a transmis Dragoș Stoica, pentru Telejurnal. Asta în pofida celor care spuneau că sunt echipe care au venit aici doar ca să facă figurație. Surpriza a fost extrem de mare și pentru noi, pe drumul către stadionul din imagini, unde se va juca de la ora 18.00 partida dintre naționalele Mexicului și Poloniei, din aceeași grupă cu Argentina și cu Arabia Saudită, în autocar ne aflam cu foarte mulți ziariști mexicani care au fost absolut șocați. Nu știau dacă să se bucure sau nu pentru acest rezultat, pentru că după acest rezultat, Arabia Saudită intră matematic în cursele pentru calificare.

Bucuria suporterilor saudiți, după meci:

Stadionul din imagini, Ras Abu Aboud, este realizat din containere, va fi demontat după campionat și donat unei țări în curs de dezvoltare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite