Aproape 400 de utilaje au acționat pentru deszăpezirea străzilor din Capitală. Primăria promite că vor fi curățate și arterele secundare

Trafic în București
Trafic în București
15 decembrie 2018, 11:30

„În urma controalelor efectuate în teren în această noapte de 15 echipaje de poliţişti locali din cadrul P.L.M.B., care au verificat modul în care operatorii de deszăpezire au acţionat pe arterele din Bucureşti, dar şi în urma monitorizării video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecţii, s-a constatat faptul că operatorii au acţionat prin pluguire şi împrăştiere de  material antiderapant în zona rampelor, pantelor, podurilor, staţiilor STB şi a arterelor din urgenta I, iar în acest moment se circulă în condiţii normale de iarnă”, a precizat Direcţia de Presă a PMB, citată de Agerpres.

Pe parcursul acestei zile vor fi curăţate de zăpadă şi arterele secundare, dă asigurări primăria.

Poliţiştii locali au găsit 4 persoane fără adăpost. Dintre acestea, trei au fost instituţionalizate într-un centru social, iar una a refuzat instituţionalizarea.

La numărul 021/9524 poate fi semnalată prezența pe stradă sau în scările blocurilor a persoanelor fără adăpost. Acestea vor fi preluate de poliția locală și transportate la centrele sociale ale Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite