„Apocalypse Now”, o aventură interactivă. Francis Ford Coppola vrea sa se lanseze în lumea jocurilor video

27 ianuarie 2017, 14:53

Aşa începe poate unul dintre cele mai emblematice filme de război realizate vreodată. 38 de ani mai târziu Francis Ford Coppola vrea să realizeze „Apocalypse Now”, jocul video, o aventură horror psihologică bazată pe acţiunea din film.

Astăzi, alături de o echipă de inovatori, vrem să realizăm aventura interactivă „Apocalypse Now”,  care te pune pe tine, jucătorul,
în mijlocul războiului din Vietnam  şi în care tu eşti Căpitanul Willard dar nu trebuie să alegerile pe care le-a făcut el.

Regizorul a lansat o subscripţie publică pentru a aduna cei 900 de mii de dolari necesari pentru producerea jocului. În prima zi, fanii au contribuit deja cu peste 50 de mii de dolari. Apocalypse Now, programat pentru lansare în 2020 este realizat de aceeaşi echipă care a produs şi jocurile de succes „Battlefield” şi „Fallout, New Vegas”.

Filmul „Apocalypse Now” lansat în 1979, a primit 2 premii Oscar şi Globul de Aur pentru cel mai bun film. Este considerat cel mai influent film de război al tuturor timpurilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite