Aplicație Tinder pentru adopții de animale, creată de un adăpost din Germania

12 august 2021, 09:17

Pandemia a forțat mulți oameni să rămână închiși în casă, astfel că aplicațiile de dating au înregistrat o activitate intensă, fiind un înlocuitor pentru relațiile sociale de dinaintea crizei sanitare. Administratorii unui adăpost pentru animale din Munchen au avut ideea să includă și o parte din rezidenții lor în aplicația de întâlniri, în speranța că aceștia vor atrage atenția utilizatorilor.

JILLIAN MOSS, adăpostul de animale din Munchen: E simplu, e distractiv. De ce să folosim pozele plictisitoare din anunţurile din ziare, când putem ajunge cu mesajul la oameni mai tineri, bine, există pe Tinder şi mai în vârstă, şi să ne adaptăm astfel tendinţelor. Este ceva nou, creativ şi susţinem ideea.

Deocamdată, proiectul este unul pilot, urmând ca, dacă dă rezultate, să fie extins.

BENJAMIN BEILKE, copywriter Territory: Înainte de toate, sperăm să găsim cămine pentru cele 15 animale pentru care am făcut profile. În mod inteţionat nu am pus cele mai drăgălaşe, mititele exemplare sau puiuţi, ci unele animăluţe care au un istoric. Sper ca acestea să îşi găsească un partener nou, un „perfect match” pe termen lung şi nu doar pentru două săptămâni. În afară de asta, a fost important pentru noi să subliniem faptul că suflete singure se află nu numai printre oameni, sunt foarte multe şi în rândul animalelor.

Potrivit primelor reacții, ideea este un succes, cererile de întâlniri cu animăluțele din adăpostul din Munchen au explodat și cel mai probabil cele 15 vedete își vor găsi în curând un cămin.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite