Apel public pentru găsirea pasagerilor din microbuzul cu care un bărbat infectat cu coronavirus, al 13-lea caz depistat sâmbătă, s-a deplasat la Galați!

8 martie 2020, 10:37

Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă și are numărul de înmatriculare B-83-ZAD. A circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați.

Pasagerii sunt rugaţi să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508, DSP Galați.

Autoritățile au informații că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri.

Bărbatul s-a întors acasă pe 29 februarie și a rămas izolat la domiciliu. Însă, după șase zile a început să se simtă rău și a cerut ajutor la 112. A fost transportat la Spitalul de boli infecțioase din Galați. Pacientul mai are și alte afecțiuni.

Bărbatul s-a întors din Bergamo cu avionul și a aterizat pe aeroportul din București, iar de acolo a plecat cu un autobuz către Gara de Nord. Până la Galați a călătorit cu un microbuz, împreună cu alți 17 pasageri.

Autoritățile au reușit să îi identifice pe câțiva dintre călătorii care au coborât la Galați și pe șofer. Ei au fost izolați la domiciliu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite