Antreprenorii din Timișoara cer autorităților să nu mai prelungească măsurile restrictive

19 martie 2021, 10:32

Proprietarii de localuri, dar și cei de săli de sport, din Timișoara cer autorităților să nu mai prelungească măsurile restrictive și să îi lase să își reia activitățile și așa grav afectate de pandemie.

Cu cuțitul ajuns la os, patronii sălilor de sport cer autorităților să nu mai prelungească măsură carantinei deoarece o consideră total ineficientă. În plus, susțin aceștia, nu s-a dovedit vreodată că aceste spații sunt surse de infectare.

Dacă sălile de sport au mai funcționat în ultimele luni, restaurantele, barurile și cafenelele au activitatea la interior suspendată, din toamna anului trecut. Acum, în carantină, și terasele au fost închise. Fie că e vorba de afaceri mari sau de

Pentru a atrage atenția autorităților, atât cei din HORECA, cât și patronii de sali de sport au pornit o petiție online prin care cer că măsură carantinei să nu mai fie prelungită. Autoritătie spun că au înțeles solicitarea dar ei nu fac altceva decât să respecte legea.

Rata de incidență a Timișoarei a ajuns astăzi la 8,15 cazuri la mia de locuitori și sunt șanse slabe ca măsură carantinei să nu fie prelungită.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite