Antrenori nemulțumiți de ritmul în care handbalistele sunt obligate să joace la Europene. Tehnicianul Ungariei: Avem nevoie să le protejăm. Acum nu facem decât să le omorâm una câte una

13 decembrie 2018, 20:03

România a încheiat în lacrimi meciul cu Ungaria, în fața căreia a pierdut la două puncte diferență.

Poate fetele ar fi văzut lucrurile mai optimist dacă n-ar fi pierdut-o pentru acest campionat pe lidera lor, Cristina Neagu, accidentată grav. Are ruptură de ligamente, avea să vină verdictul medicilor, după ce a fost scoasă pe targă de pe teren.

„Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele”, le-a transmis Cristina Neagu colegelor de echipă.

Accidentarea Cristinei i-a făcut să răbufnească atât pe antrenorul Ungariei, cât și pe cel al României, nemulțumiți de ritmul în care organizatorii le obligă pe handbaliste să joace.

Ambros Martin, antrenorul României: „În felul acesta, distrugem sănătatea sportivilor şi sănătatea este cea mai importantă în sport. Vă rog, faceţi ceva!”.

Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei: „Sunt foarte trist din cauza a ceea ce i s-a întâmplat Cristinei Neagu. (…) Avem nevoie să protejăm jucătoarele. (…) Acum nu facem decât să le omorâm una câte una”.

Antrenorul naționalei noastre, Ambros Martin, pregătește la echipa sa de club din Rusia o bună parte din adversarele noastre de vineri seară și poate găsi soluții.

Înaintea semifinalei, România profită de o zi de pauză. Jucătoarele trebuie să se odihnească, să își refacă moralul și să găsească soluții pentru a învinge Rusia chiar și fără Cristina Neagu.

Horațiu Pașca, antrenorul second al României: „Poate fi un motiv în plus de mobilizare, poate fi pentru fete un alt motiv, un alt motiv de concentrare și de dorință foarte mare. Poate că e o calificare plătită prea scump, însă este o calificare extrem de meritată„.

Fără Neagu pe teren, vom fi o partitură nouă pentru Rusia, echipă pe care am învins-o fără drept de apel în 2016, la Europene, subliniază Dragoș Cojocaru, jurnalist TVR.

Trefilov spunea la conferința de presă că îi este frică de Crina Pintea și de cei doi portari ai României.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă