ANPC verifică mijloacele de transport în comun ale STB. Horia Constantinescu: Să cureţi 43 de tramvaie cu doar două persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi

23 noiembrie 2022, 07:52

„Începând cu ora 4:00 în această dimineaţă, 14 comisari ai structurii Bucureşti-Ilfov, au desfăşurat acţiuni de verificare a activităţii STB. Au fost evaluate mijloacele de transport în comun din mai multe baze/depouri. Acţiunea este în desfăşurare. S-au lăsat invitaţii pentru mâine. Constatările şi informaţiile primite le vom comunica ulterior. Să cureţi 43 de tramvaie cu doar două persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi”, a transmis şeful ANPC, Horia Constantinescu.

Întrebat despre măsurile care vor fi luate în urma controalelor, Horia Constantinescu a spus că din păcate sancțiunile pe care le aplica ANPC, fiind vorba despre bugetul primăriei Capitalei vor fi cumva decontate tot de cetățeni, lucru care, la un moment dat, va trebui transformat într-o imputare la nivelul celor care se fac vinovați, din păcate ceea ce ne așteptăm cu toții, nu numai noi ca autoritate, pare să fie ca proiecție departe în timp, pentru că nu există cineva care să și verifice ceea ce se întâmplă acolo, ci doar persoane care la nivel declalativ sunt preocupate.

(w500) ANPC verif

(w500) ANPC verif

(w500) ANPC verif

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite