Aniversări donate, o practică tot mai des întâlnită printre internauți. Elevii cu nevoi speciale sunt sprijiniți prin donațiile în bani făcute de oameni generoși

19 februarie 2021, 10:07

Donează-ţi ziua de naștere este o practică tot mai des întâlnită printre internauţi, iar rezultatele sunt pe măsuri. Sute de copiii cu nevoi speciale sau care au nevoie de sprijin să meargă la şcoală sunt sprijiniţi prin donaţiile în bani făcute de oameni generoşi.

Carmen Ghercă este preşedintele Asociației Naționale pentru Copii și Adulți cu Autism din România, filiala Iaşi. În luna martie este ziua ei de naștere, dar a vrut ca şi anul acesta să-şi doneze cadourile. Aşa că s-a înscris pe site și a stabilit că vrea să strângă 10.000 de lei. La ANCAAR Iaşi, tinerii cu autism primesc susținerea de care au nevoie pentru a putea duce o viață apropiată de normal.

Alte persoane au ales să-şi doneze ziua de naștere pentru a susține educaţia copiilor din ţară, donându-și ziua de naștere pentru proiectele Organizaţiei Teach for România.
De aproape un an, învăţământul a devenit un subiect despre care se discută tot mai mult. Când școala s-a mutat în online, lumina reflectoarelor a căzut pe meseria de profesor. Să fii cadru didactic mai ales într-o comunitate în care nu există semnal la telefon, a devenit o provocare.
Peste 150.000 de copii au fost ajutați prin proiectele Organizaţiei Teach for România, o parte dintre ei şi prin donaţiile făcute de oameni cu suflet mare.Donaţiile pot fi făcute de toţi cei care au un card bancar, iar sumele sunt alese de donatori.
Și tu îţi poți dona ziua de naștere sau poți participa la o provocare pentru o cauză socială dorită de tine.
Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Anul nou vine cu creșteri de prețuri. Lista scumpirilor de la 1 ianuarie

În ce să investim banii economisiți. Depozite bancare sau titluri de stat