Anglia a învins Tunisia cu 2-1. Ambele goluri au fost marcate de Kane. Meciul a fost în direct la TVR 1, TVR HD și online pe TVR Plus

18 iunie 2018, 21:20

Selecţionata Angliei a învins greu reprezentativa Tunisiei, cu scorul de 2-1 (1-1), luni seara, pe Volgograd Arena, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Naţionala Albionului a reușit victoria abia în prelungiri, prin  ”dubla” lui Harry Kane (11, 90+1), după ce tunisienii egalaseră prin Ferjani Sassi (35 – penalty).

„Sunt mândru de echipă”, a declarat Kane imediat după meci.

Englezii au început în trombă şi au ratat mai multe ocazii în prima parte a meciului. Lingard (3) a tras din 10 metri, dar portarul Hassen a respins. Sterling a ratat incredibil (4), pentru ca echipa antrenată de Gareth Southgate să deschidă scorul în min. 11, prin golgheterul Harry Kane, care a reluat simplu mingea respinsă de Hassen, la lovitura de cap a lui Stones.

Reprezentativa ”Three Lions” a continuat să controleze jocul şi să creeze pericol la poarta lui Farouk Ben Mustapha, intrat în locul titularului Mouez Hassen, accidentat. Henderson (18) a şutat de la 25 de metri, dar portarul a prins. Lingard (24) a ratat reluarea din colţul careului de şase metri, iar Ben Mustapha a reţinut mingea expediată cu capul de Maguire (31), notează Agerpres.

”Vulturii din Cartagina” au reuşit egalarea după un fault gratuit comis de Walker asupra lui Fakhreddine Ben Youssef, iar Sassi a transformat penalty-ul acordat (35).

Anglia a mai ratat trei şanse mari până la pauză, în min. 39, când Syam Ben Youssef, fostul fundaş al Astrei Giurgiu, a respins de pe linia porţii, iar Stones a luftat la 6 metri, apoi Lingard (43) a şutat de la 12 metri, mingea fiind deviată în corner, iar în min. 44 a trimis pe lângă portar, dar mingea a lovit bara.

După pauză, Anglia a jucat mult mai slab, nu a mai reuşit să străpungă defensiva tunisiană şi ocaziile de gol au lipsit aproape cu desăvârşire. Maguire (51) a trimis bine cu capul, dar Ben Mustapha a reţinut.

Englezii a marcat golul victoriei în prelungiri, în urma unui corner, Maguire a recentrat, iar Kane, lăsat neaşteptat de liber, a trimis cu capul în plasă din trei metri.

(w500) Anglia în

Anglia preia conducerea în ultimele minute de meci. Al doilea gol al englezilor a fost marcat tot Harry Kane.

(w500) Anglia în

Tunisia egalează în minutul 35 din penalty. Golul a fost marcat de Ferjani Sassi.

(w500) Suporteri

Harry Kane a deschis scorul pentru Anglia în minutul 11 al primei reprize.

Echipele de start

Tunisia: Hassen – Meriah, Ben Youssef, Bronn, Maaloul – Skhiri, Badri, Sassi – Ben Yousseff, Khazri, Sliti

Rezerve: Ben Moustapha, Mathlouthi, Ben Alouane, Haddadi, Bedoui, Khaoui, Ben Amor, Khalil, Srarfi, Khalifa, Chaaleli, Naguez

Antrenor: Nabil Maaloul

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Dele, Henderson, Lingard, Young – Sterling, Kane

Rezerve: Butland, Pope, Rose, Dier, Vardy, Welbeck, Cahill, Jones, Delph, Rashford, Loftus-Cheek, Alexander-Arnold

Antrenor: Gareth Southgate

Arbitru: Roldan Wilmar (Columbia)

Meciul are loc pe Volgograd Arena din orașul Volgograd.

Din Grupa G mai fac parte Belgia și Panama, iar meciul direct dintre cele două s-a terminat 3-0.

”Diavolii roşii” s-au impus clar, dar fără a convinge, în faţa unei debutante la Cupa Mondială, prin golurile marcate de Dries Mertens (47) şi Romelu Lukaku (69, 75). O contribuţie la limitarea scorului a avut-o şi portarul panamez al lui Dinamo Bucureşti, Javier Penedo, notează Agerpres. La panamezi a jucat şi mijlocaşul Armando Cooper, fost fotbalist la Oţelul Galaţi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă