Angela Merkel, pe fondul speculațiilor apărute în presă: Am grijă de sănătatea mea

12 iulie 2019, 07:35

După episodul de miercuri, când Angela Merkel a tremurat minute în șir, la ceremonia de întâmpinare a premierului finlandez, ieri, cancelaria a decis să încalce protocolul. La primirea șefei guvernului danez, au fost aduse două scaune. Merkel și premiera daneză au stat jos la intonarea imnurilor, fapt fără precedent.

Vă daţi seama că sunt conştientă de responsabilităţile pe care le am, prin poziţia de cancelar, inclusiv în privinţa sănătăţii mele. În al doilea rând, vă daţi seama că şi personal, ca orice om, vreau să fiu sănătoasă şi am grijă de sănătatea mea” – cancelarul germaniei, Angela Merkel.

Starea Angelei Merkel stârnește îngrijorare în Germania, după cea de-a treia criză de tremur incontrolabil în decurs de o lună.

Cancelaria păstrează un secret deplin și nimeni nu vrea să spună dacă Angela Merkel a fost consultată, ce tratament urmează și care este diagnosticul. În lipsa informațiilor clare, presa recurge la opiniile unor medici, care însă atrag atenția că neavând informații suficiente nu pot decât să faca supoziții.

Ipoteza cea mai vehiculată e o boală neurologică, se vorbește incusiv despre Parkinson.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite