Angel Tîlvăr începe o vizită în SUA. Ministrul Apărării se va întâlni cu secretarul Apărării, Lloyd Austin și cu generalul Mark Milley

Ministrul Apărării Naționale Angel Tîlvăr începe joi, 30 martie, o vizită în Statele Unite ale Americii, cu participarea șefului Statului Major, generalul Daniel Petrescu, precum și a altor oficiali.

 

30 Martie 2023, 11:06 (actualizat 30 Martie 2023, 16:37) Știrile TVR |
Angel Tîlvăr începe o vizită în SUA

Delegația MApN va avea întâlniri la Washington cu secretarul apărării, Lloyd Austin, cu generalul Mark Milley, șeful Statelor Majore Întrunite ale Forțelor Armate ale SUA, precum și la Casa Albă - Consiliul Securității Naționale.

De asemenea, delegația MApN se va întâlni cu președinții Comisiilor pentru Forțe Armate din Senatul SUA și, respectiv, Camera Reprezentanților, precum și cu reprezentanți ai industriei americane de apărare și din mediul de reflecție strategică și expertiză.

Cu prilejul vizitei, delegația română va marca aniversarea a 30 de ani de la stabilirea parteneriatului între Forțele Armate Române și Garda Națională Alabama. Astfel, delegația MApN se va deplasa în statul Alabama, unde, între 2 și 4 aprilie, va avea întâlniri cu guvernatorul statului Alabama, conducerea Gărzii Naționale Alabama, precum și cu legislativul și mediile locale.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CRAWL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 30°C 31°C
IASI 30°C 31°C
CLUJ 24°C 23°C
CONSTANTA 24°C 24°C
CRAIOVA 28°C 27°C
BRASOV 26°C 25°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI