Angajări la spitalul din Orșova. 14 medici au încheiat contracte aici. Printre ei, o doctoriță care abia s-a întors din Canada

23 februarie 2021, 11:08

Doctorul Andrei Câmpean a fost angajat în Spitalul Orșova în urmă cu aproximativ un an. Din aceeași perioadă lucrează aici și soția sa. Sunt doi medici tineri, veniți din Timișoara – el ortoped, ea medic de medicină internă.

Și-au cumpărat o casă și plănuiesc să se stabilească la Orșova.

Un alt cabinet nou este cel de dermatologie, unde medicul Raluca Săulea lucrează nu de foarte mult timp. După ce a terminat studiile, tânăra doctoriță a vrut să vină mai aproape de casă, așa că a ales spitalul Orșova.

Aici sunt în plină desfășurare lucrările pentru amenajarea de noi cabinete medicale, pentru extinderea ambulatoriului, pentru că mai sunt așteptați și alți medici, care vor lucra pe mai multe specializări noi.

Printre medicii angajați este și o doctoriță care abia s-a întors din Canada. Ea va lucra pe secția ATI, acolo unde, în prezent, un singur medic lucrează aproape continuu cu pacienții aflați în stare critică, infectați cu noul coronavirus.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite