Andrew Popper, președintele Consiliului Regal al MS Margareta: Familia Regală a României participă la funeraliile Reginei

13 septembrie 2022, 20:36

Andrew Popper, președintele Consiliului Regal al MS Margareta: Majestatea Sa, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principele Radu vor participa pe 18 și pe 19 septembrie la toate evenimentele legate de funeraliile Reginei.

Sandra Gătejanu, fost director de protocol al Casei Regale a României: Regele Mihai și Regina Elisabeta a II-a erau veri de gradul al treilea. Practic, Familia Regală Română și cea britanică se înrudeau destul de profund. Exista o legătură și pe linia Familiei Regale a Greciei, din care Principele Philip făcea parte.

Andrew Popper, președintele Consiliului Regal al MS Margareta: Marea majoritate a discuţiilor pe care le-am avut cu Regele Mihai despre Familia Regală au fost legate de primirea pe care au avut-o în exil și de faptul că Familia Regală, spre deosebire de alte familii regale sau alți șefi de stat, au continuat aceleași relații de afecțiune și au reprezentat un suport moral în perioadă de exil. Principele Philip a fost nașul Principesei Margareta când s-a născut. Deci legăturile au continuat.

Ultima vizită pe care Familia Regală a României a făcut-o în Marea Britanie a fost în luna iunie, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite